شماره تماس : 24512 

 

آذر 02, 1395

بیشتر مردم به صبحانه اهمیتی نمی‌دهند و این وعده غذایی مهم را نادیده می‌گیرند و میان سایر افرادی که این وعده را مصرف می‌کنند، رایج‌ترین ماده مصرفی نان و پنیر است! صبحانه سرد رستوران اردک آبی با تنوعی بیش از 40 ماده‌ی غذایی 

صبحانه‌ی سرد به شرح زیر است:

  • پنیر سه گوش پروسس
  • پنیر لیقوان
  • پنیر فتا
  • پنیر چدار
  • پنیر پستو
  • پنیر اسرم
  • پنیر گودا
  • کمپوت سیب
  • کمپوت گیلاس
  • کمپوت آلبالو
  • کورن فلکس شکلاتی و ساده با انواع تاپینگ
  • ماست
  • ماست میوه‌ای توت فرنگی
  • ماست میوه‌ای هلو
  • مربای سیب
  • مربای توت فرنگی
  • مربای آلبالو
  • مربای هویج
  • مربای زنجبیل
  • ژامبون گوشت
  • ژامبون مرغ
  • خیارشور
  • زیتون سبز
  • سالاد الویه
  • ارده ساده
  • ارده کاپوچینو
  • ارده شکلاتی
  • ارده وانیلی
  • آلو سیاه جنگلی
  • لبو
  • گردوی تازه
  • انواع سبزیجات تازه
  • شیره خرما
  • شیره انگور
  • حلوا شکری
  • کره حیوانی
  • خرما
  • عسل
  • فرنی
  • کرم شکلات
  • خیار
  • گوجه
  • کاهو
  • سالاد فصل
  • هندوانه
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)
محتوای بیشتر در این بخش: « بوفه‌ی صبحانه گرم بوفه‌ی نان »
برای ارسال نظر وارد سایت شوید

اطلاعات تماس

چنانچه مایلید در لیست انتظار منتظر نمانید، لطفا جهت رزرو تماس بگیرید دفتر مرکزی رزرواسیون رستوران از ساعت 9:00 الی 22:00 پاسخگوی شما هستند

میدان تجریش مجتمع تجاری تندیس طبقه اول

02124512              این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

ساعت کار رستوران

              شنبه تا چهارشنبه

صبحانه     08:۰۰ الی ۱۱:۰۰

ناهار        ۱۲:۰۰ الی ۱۶:۰۰

شام         ۱۹:۳۰ الی ۲۳:۰۰

 

                 پنجشنبه ها

صبحانه     07:۰۰ الی ۱2:۰۰

ناهار        ۱3:۰۰ الی ۱۶:3۰

شام         ۱۹:۳۰ الی ۲۳:۰۰

 

        جمعه و اعیاد تعطیل

صبحانه     07:۰۰ الی ۱2:۰۰

ناهار        ۱3:۰۰ الی ۱۶:3۰

شام         ۱۹:۳۰ الی ۲۳:۰۰

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…